Diensten

KLEIN PLEISTERWERK

Ook muren bepleisteren is een werk naar de hand van Günter Van Looy. Een ervaren en vaste hand bovendien, en die is broodnodig: goed uitgevoerd pleisterwerk is immers cruciaal voor de finale afwerking van uw nieuwbouwwoning of renovatieproject. Bij Binnenafwerking Van Looy bent u verzekerd van een loodrechte realisatie waarin alle oneffenheden zijn weggewerkt.

GYPROCWERKEN

Binnenafwerking Van Looy is gespecialiseerd in het plaatsen van gyproc. Plafonds, scheidingswanden, afkastingen en voorzetwanden in zowel nieuwbouw als renovatie: de mogelijkheden zijn talrijk, de projecten naadloos en verfklaar afgewerkt. Hiervoor mag Günter rekenen op de nodige opleiding, kwaliteit en ondersteuning van Gyproc Saint-Gobain, dé gyprocleverancier bij uitstek.

Ramen en deuren

Bij Binnenafwerking Van Looy ben ik, Günter Van Looy, uw specialist voor het plaatsen van deuren en het afwerken van dagkanten voor ramen en deuren. Ik lever vakwerk op maat, met oog voor detail en precisie, zodat uw ruimtes niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn maar ook comfortabel afgeschermd van tocht en lawaai.

Binnenisolatie

Het woord zegt het zelf: wanneer u kiest voor binnenisolatie, wordt er isolatie geplaatst aan de binnenkant van uw gevels. Dit is de beste oplossing wanneer buitenisolatie niet mogelijk is, of als de spouw niet geschikt is om te isoleren. Günter Van Looy volgde hiervoor de nodige opleidingen bij het Vlaams Energieagentschap. Hij komt met plezier een kijkje nemen of uw woning geschikt is om binnenisolatie te plaatsen.

Vloerwerken en tegelwerken

Of u nu kiest voor waterbestendige wandbetegeling in uw badkamer, of eerder op zoek bent naar keramisch parket in uw living: Binnenafwerking Van Looy heeft zich alle soorten tegelwerken eigen gemaakt, en aarzelt bovendien niet om eerst de chapewerken te optimaliseren. Ook voor het plaatsen van laminaat- en parketvloeren kunt u bij Günter Van Looy aankloppen.

Diverse kluswerken

Door de jaren heen maakte Günter Van Looy zich steeds meer kleine karweiwerken eigen. Zo helpt hij graag mee aan uw sanitaire oplossingen of eenvoudige herstellingswerken;  van nieuwe installaties tot het vervangen van een enkele gebarsten tegel. Hij draait met andere woorden voor geen enkel karwei zijn hand om, hoe klein die ook mag zijn.

Overtuigd?