Günter Van Looy (33) uit Itegem werkt als logistiek medewerker in een zorgvoorziening. Hier ontdekte hij zijn passie voor stielwerk, waarop hij besloot opleidingen te volgen in gyprocwerken, pleisterwerken en tegelwerken.

Gedreven door zijn passie voor vakmanschap, ging Günter in 2016 als zelfstandige van start. Hij blijft ook vandaag continu opleidingen volgen om zich te specialiseren in de nieuwste technieken.

Permanente bijscholing

Günter Van Looy springt in een wereld van constante verandering graag mee op de innovatieve kar. Daarom woont hij regelmatig cursussen van leveranciers bij. Vandaag mag hij behaalde certificaten van onder meer ‘aspirant-aannemer binnenisolatie’ en ‘vergevorderde voegtechnieken’ inkaderen.

Correcte service

Honderd procent klantentevredenheid is Günter Van Looys grootste goed. Dit bereikt hij door elk project perfect afgewerkt, en binnen de afgesproken tijd, op te leveren. Zo wordt u niet langer gehinderd dan noodzakelijk. Bovendien is Günter op elke werf zélf aanwezig om de puntjes op de ‘i’ te zetten.

Gratis offerte op maat

Günter Van Looy hecht veel belang aan persoonlijk contact met klanten. Hij komt kosteloos langs om de werken op temeten en geeft hierbij het nodige advies. Vervolgens ontvangt u op korte termijn een vrijblijvende offerte op maat. U mag daarin rekenen op correcte afspraken zonder kleine lettertjes, en op een eerlijke prijs.

Wijde omgeving Itegem

Vertrekpunt van Günter Van Looy is Itegem gelegen bij Heist-op-den-Berg. Vanuit deze locatie zakt hij zonder moeite naar onder meer Lier, Herentals, Mechelen, Putte, Nijlen, Sint-Katelijne-Waver, Wommelgem, enzovoort af. Ook wanneer u zich wat verder bevindt, hoeft u niet te aarzelen om Günter te contacteren.